Čestitke. Odločila sta se za pomemben korak – za skupno življenjsko pot, za skupno soočanje z izzivi, ki jih pred nas postavlja partnerstvo. In prvi večji izziv, ki je pred vama,  je načrtovanje vajinega vstopa v zakon. To je zagotovo eden od pomembnejših, saj se ga bosta spominjala vse življenje. Načrtovanje poroke je en izmed tistih korakov, ki mora biti dobro premišljen in je nujen, da bo poroka resnično nepozabna.

Pri tem je izredno pomembno, da je načrtovanje skupno, in ne deljeno. Pri načrtovanju si torej delita in izmenjujeta spretnosti in veselje ter skrbi, zagotovo pa ne obveznosti. Načrtovanje poroke naj bo tako partnerski proces in ne individualno dopolnjevanje.

Da bo vajin dan resnično pravljičen, je v nadaljevanju naštetih pet stvari, ki jih velja vzeti vsaj v razmislek. Katere uvrstiti v tako ozek nabor (samo 5) nam je predstavljalo kar nekaj težav, saj jih zlahka naštejemo več. Kljub vsemu smo mnenja, da prav teh 5 stvari na sodobnih porokah predstavlja temelj poroke kot dogodka, sploh, če je poroka močno tematsko zasnovana.

 

1. POROČNA OBLEKA

Ta točka je zagotovo razumljiva. Če strnemo misel – načeloma bosta v teh oblekah večino dneva, izpostavljena vsem načrtovanim in nenačrtovanim dogodkom dneva. Zato imata močne argumente (tako ženin kot nevesta), da si izbereta poročno obleko, v kateri se bosta resnično dobro počutila. Predvsem pa takšno, v kateri si bosta všeč – tega dne velja, da naj bo čim več lepega, brez razmišljanja o smislu in premlevanju, ali je to drugim prav in všeč.

poročna obleka model

 

2. POROČNI PLES

Seveda – nam se zdi zelo pomemben. Razloge, zakaj je pomemben, lahko najdete že tukaj v enem od naših prejšnjih zapisov. Zagotovo pa bo najboljši razlog, zakaj mora biti poročni ples res pravljičen, povedala kar vaša izbranka.

Kliknite tu  in nam sporočite svoje želje, mi pa vam jih bomo poskusili uresničiti in poskrbeli, da se boste zavrteli z vso potrebno samozavestjo.

 

3. POROČNA TORTA

Če s prvima dvema točkama poskrbita za vizualne užitke, pa s poročno torto zagotovita še okusen tradicionalen element poroke. Res je sicer, da je poročni dan bogat s kulinaričnimi dobrotami, vendar pa se zdi, da se največ (fotografske) pozornosti posveti prav torti. Del tega zagotovo izvira tudi iz dejstva, da je na torto vezanih tudi več običajev, na primer skupno rezanje torte.

Dobro je, če tudi to zaupate izbranim strokovnjakom – pri izbiri pa si vzemita čas in se odločajta ne le z očmi, temveč predvsem z okusom.

 

4. PREVOZ NA DAN D

Predstavljajta si sebe v čudovitih poročnih oblekah, kako ponosno, drug ob drugem, stopata pred svati, fotografi pa lovijo vajine ukradene nasmeške in poglede. Avtomobil, ki vaju čaka ob cesti, izžareva samozavest in stil, v kakršnega sta uspela ujeti celoten dan.

Naj bo večen oldtimer ali moderna limuzina, pomembno je, da se tega dne pustita razvajati in vanje vključiti čim več čutil. Znano dejstvo je, da je prav vožnja z avtomobilom lahko čudovita izkušnja za dušo, če je le vozilo pravo.

Načrtovanje poroke, avtomobil, kako načrtovati poroko, poročni ples in poročni plesni tečaj

 

5. SVATJE

Kljub temu, da so svatje navedeni v zadnji točki, pa predstavljajo najpomembnejši element poročnega slavja (poleg vaju seveda).  Mednje spadajo ljudje, ki do vaju čutijo ljubezen, delijo z vama spomine, vama iskreno želijo srečo in si želijo, da se zabava ob vajini poroki ne zaključi prehitro. Vse to pa je možno le takrat, ko bo vajin dogodek odgovarjal vama in bosta v njem pristno uživala. Zato je skrb, kakšno mnenje imajo svatje in kako si oni morda predstavljajo ta dan, povsem odveč.

To je naš močno skrčen seznam petih najboljših stvari, ki jih velja vzeti v premislek ob načrtovanju poročnega slavja. Prav gotovo smo katero, ki se vam morda zdi pomembna, tudi izpustili. Upamo, da jo boste delili s svojo izbranko/svojim izbrancem, in tako poskrbeli da bo prav vajina poroka tista najlepša in najboljša.

Potrebujete strokovno pomoč pri načrtovanju poročnega plesa ter vsega, kar je z njim povezano?

Pri načrtovanju poročnega plesa vam tudi z veseljem pomagamo. Pri tem se individualno posvetimo vašim željam, dajemo pozornosti obleki, predznanju in drugim dejavnikom, ki vplivajo na to, da boste med plesom čimbolj sproščeni. Več o poročnem plesnem tečaju si lahko preberete TUKAJ oz. nas pokličete na 051 367 373. Z veseljem vam stopimo nasproti.